Zomeraanbieding Camping (10%) en onze accommodaties(tot 20%)

Zomeraanbieding Camping (10%) en onze accommodaties(tot 20%)

admin admin 09/06/2020 1 Comment News, Nieuws

Nu de weersvoorspellingen weer beter worden en in het vooruitzicht dat de sanitaire voorzieningen op onze camping misschien eerder open mogen als 1 juli hebben we een aantrekkelijke korting voor al onze locaties. Totdat de toiletten en de douches weer open mogen hebben we al een reduceerde prijs voor de zelfvoorzienende kampeerder (14.50 per nacht voor 2 personen all-in) daarna zullen we de eerste 50 campinggasten die reserveren bij ons een korting geven van 10% op de normale prijs en bij een verblijf van minimaal 3 nachten, verblijft u langer kan deze korting oplopen tot wel 20%.

Ook voor onze Studio en Bungalow en Trekkershut hebben we heel interessante kortingen, hier kan de korting ook oplopen tot wel 25% per nacht, dit ligt aan de lengte van uw verblijf. Deze aanbieding geldt alleen voor een verblijf in de maanden juni, juli, augustus en september.

Neem contact met ons op, zodat we u een mooi aanbod kunnen doen, dit mag per mail of telefoon.

Als u opzoek bent naar rust, ruimte en natuur bent u bij ons op het goede adres, Gelegen in het mooie Maasheggengebied. Heerlijk om te fietsen en te wandelen.

1 Comment

  • admin

    admin

    Reply

    Hallo Mevr. van Amersfoort, bedankt voor uw aanvraag. Hierbij de prijs voor de gevraagde data, wij kunnen u geen privé sanitair aanbieden. We hebben een protocol, we vragen onze gasten zich hier aan te houden. Wij kunnen u natuurlijk niet garanderen het ook helemaal nageleefd wordt, natuurlijk doen wij onze best hiervoor, we maken extra schoon maar het is een taak van ons allemaal. we vragen alle gasten hen eigen desinfectie mee te nemen, dit omdat wij vinden dat niet iedereen maar aan de spray en andere flessen hoeft te komen. Er het staat ook bij ons in het sanitairgebouw

    De gevraagde prijs van 27-7 t/m 8-8-2020 komt uit op een totaalbedrag uit voor een vouwwagen met 4 personen 331.-

Leave your reply