Kampeerplaats Trekkersveld/tent

Kampeerplaats trekkersveld

Camping De Brembroeken biedt met 25 campingplaatsen gegarandeerd rust en ruimte aan haar campingbezoekers. U verblijft op een prachtig ingericht terrein met een keurig en verwarmd toiletgebouw, dat van alle gemakken is voorzien. Onze camping is op kleine afstand van het Pieterpad en Maasroute, voor de wandelaar hebben we ook een haal- en brengservice, neem hiervoor contact met ons op.

Op basis van 2 personen met een klaptent hebben we het speciale tarief van 15.- incl toeristenbelasting, heeft u stroom nodig dat kan, hiervoor betaald u 2.50 per nacht extra. Wij rekenen het hele jaar door dezelfde prijs.

Onze camping is het hele jaar door open. We hebben in onze receptie een ruimte waar u heerlijk kunt zitten, genieten van de streekproducten, kopje koffie/thee. Een boek kunt pakken in onze mini-bieb. Een (gratis) folder of een fietsroute uitzoeken of samenstellen, waarbij we u graag helpen.

U kunt inchecken vanaf 13:00 en willen graag dat u om 11 uur op uw dag van vertrek uw kampeermiddel van de plaats heeft.

Huisdieren van gasten zijn, na overleg, welkom onze camping. Uiteraard mogen zij geen hinder veroorzaken voor andere gasten, dieren of omgeving. Indien wel het geval zijn ze in het vervolg niet meer welkom op onze camping. Het tarief is 1 euro per huisdier per dag. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping en op ons erf en straat.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Klik hier voor het huishoudelijk reglement.

Kampeerplaats trekkersveld reserveren