Bungalow

Bungalow

Vanuit het mooie vrijstaande bungalow “De Makken” is het uitzicht over de weilanden en op de bossen adembenemend. Hier hebben reeën, konijnen, fazanten en andere dieren de ruimte om te leven. Deze dieren lopen bijna letterlijk in de achtertuin. Het huisje is geschikt voor maximaal 6 personen. In de nette en luxe keuken kunt u uw eigen maaltijd bereiden. elektrische kookplaat, combi magnetron alles is aanwezig. In de serre is het heerlijk vertoeven als het bijvoorbeeld ’s avonds een beetje kouder is. Naast verse eitjes, eigen gemaakte jam en andere streekproducten uit de Maasheggen kunt ook iedere dag, heerlijke broodjes bestellen. Regelmatig serveren we ook ons “bordje mee eten”.

Vanaf nu kunt u ook een slaapkamer reserveren in onze bungalow. Dit is speciaal voor de fietsers en de wandelaars. Ook voor de fietsers en de wandelaars maken we de uitzondering dat u voor een nacht kunnen reserveren, neem hiervoor even telefonisch of per mail contact op.

Indeling
Naast de keuken heeft u een ruime woonkamer van 40 m² ter beschikking met een ruime zithoek en eettafel. U beschikt over internet tv en Free Wi-Fi. De slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en een naastgelegen badkamer. In de andere ruime kamer staan 2 eenpersoonsbedden die gekoppeld kunnen worden tot een tweepersoonsbed (dit zijn bedden van 210 lang). Daarnaast hebben we een 3e slaapkamer met een stapelbed.

In onze huisjes en binnenruimte zijn geen huisdieren toegestaan

Het gebruik van beddengoed, badlakens en keukenlinnen is inclusief.
Ook te boeken voor minder als 6 personen, tegen gunstig tarief.

De Makken is een bungalow met de bestemming recreatie. Mocht u toch als zakelijke mogelijke gast gebruik willen maken van de Makken, neem eerst even contact met ons op.

Let op! bij aankomst vragen we u om 150.- euro borg te betalen

Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Klik hier voor het huishoudelijk reglement.

Reserveren