Camping

Kampeerplaats met stroom

Camping De Brembroeken biedt met 25 campingplaatsen gegarandeerd rust en ruimte aan haar campingbezoekers. U verblijft op een prachtig ingericht terrein met een keurig en verwarmd toiletgebouw, dat van alle gemakken is voorzien, inclusief stortplaats voor het chemisch toilet. Natuurlijk is er gratis WIFI aanwezig (glasvezel)

Onze camping is het hele jaar door open. We hebben in onze receptie een ruimte waar u heerlijk kunt zitten, genieten van de streekproducten, kopje koffie/thee. Een boek kunt pakken in onze mini-bieb. Een (gratis) folder of een fietsroute uitzoeken of samenstellen, waarbij we u graag helpen.

U kunt inchecken vanaf 13:00 en willen graag dat u om 11 uur op uw dag van vertrek uw kampeermiddel van de plaats heeft. In overleg is later vertrek op deze dag mogelijk dan komen er bijkomende kosten van 8 euro bij dan dient u uiterlijk om 19 uur van het terrein af te zijn, dit kan mits uw plek niet al gereserveerd is. Als u voor 13 uur aankomt berekenen we deze kosten ook. Graag willen als u vragen om wel eerst te bellen voor u onze straat in rijdt.

Onze plaatsen zijn voorzien van een stroompunt van 6  of 10 Ampère. Op deze pagina kunt u boeken voor 6 Ampère, wilt u een plek van 10 Ampère reserveer dan hier:

Reserveren kampeerplaats met 10 Ampère

Huisdieren van gasten zijn, na overleg, welkom onze camping. Uiteraard mogen zij geen hinder veroorzaken voor andere gasten, dieren of omgeving. Indien wel het geval zijn ze in het vervolg niet meer welkom op onze camping. Het tarief is 1 euro per huisdier per dag. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping en op ons erf en straat.

Voor visite rekenen we 2.50 euro per persoon per bezoek per dag. Wil uw bezoek blijven overnachten in uw kampeermiddel dan brengen wij 3,50 aan overnachtingskosten en toeristenbelasting in rekening. Meld uw bezoek even bij ons.

Voor “grote” campers hanteren we een aangepast tarief en hebben we beperkt ruimte, vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Klik hier voor het huishoudelijk reglement.

Kampeerplaats met stroom reserveren