Nieuws

NIEUWS

Speciale aanbieding 50 Plus Beurs

  In samenwerking met het RBT Land van Cuijk voor bezoekers van de 50plusbeurs hebben we een aantrekkelijke aanbieding, 15% korting bij een verblijf van minimaal 2 nachten in een van onze accommodaties. Deze aanbieding is geldig voor boekingen tot 1 April 2020. Neem contact op voor de aantrekkelijke tarieven

Last-minute deal!!!

Er zoveel te beleven in het land van Cuijk, we geven u een super korting bij een verblijf van minimaal 2 nachten. Deze korting kan oplopen tot 25% per nacht. Bel of mail voor de aanbieding die we voor u kunnen maken. Deze aanbieding geld voor de maanden juni, juli en augustus!

Onze Pipowagen is te boeken!

Onze pipowagen staat klaar. Kijk voor de foto’s verder op onze site. Voor maximaal 4 personen te boeken. Vraag naar onze speciale prijzen om het te vieren. We zijn er trots op!

15% Korting Oorlogsmuseum Overloon

Vanaf vandaag krijgen onze gasten 15% korting op de entreeprijs en een gratis kop koffie of thee bij het oorlogsmuseum in Overloon.  Vraag ons naar de voorwaarden.  

De eerste lammetjes zijn er!

Bij ons op het Gastenverblijf zijn de eerste lammetjes inmiddels geboren. Voor onze gasten altijd een geweldige belevenis. Middenin in de natuur vanuit de luie stoel genieten van al het nieuwe leven. Wie wil dat nu niet?