Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Erik en Suuz en wonen hier met Thijs en Rick de zonen van Erik. Om andere mensen te laten genieten van de geweldige plek waar we wonen zijn we begonnen in 2018 met ons gastenverblijf, daarna zijn we in 2019 met onze camping begonnen, Na een vreemde start in corona-tijd zijn we onverminderd doorgegaan om onze camping & gastenverblijf promoten. We zijn regelmatig op beurzen (met en van de SVR) te vinden. Waar we heel graag ook onze mooie Land van Cuijk en de Maasheggen promoten.

Erik is hier opgegroeid en heeft aan het spelen in de weilanden, bossen en de natuur vele mooie jeugdherinneringen. Op de Brembroeken is Erik de 4e generatie, die we graag hoog houden voor de volgende generatie.

Naast ons camping & gastenverblijf hebben we naast gelegen natuurgebied en weilanden van Staatsbosbeheer in pacht, waar onze 20 schapen en 8  tal koeien grazen op biologische wijze. Sinds 2023 verkopen we ook ons eigen rundvlees in pakketten en losse verkoop. Dit doen we onder naam Maasheggenvlees. We zijn aangesloten bij de “Smaak van de Maasheggen”.