INSPIRATIE

OMGEVING

Nationaal Park Maasduinen, Maasheggen, Land van Cuijk,

Het dorpje Vortum-Mullem ligt centraal in het Land van Cuijk. Een gemeente met 32 dorpen en een stad, waar weilanden en akkers afwisselen met dorpjes en kleinschalige industrie. Hier vindt u uitgestrekte natuurgebieden. Vortum-Mullem is gelegen aan de Maas. In het gebied langs de Maas vindt u de karakteristieke Maasheggen Unesco. Eenmaal de Maas overgestoken, met een van de veerpontjes die het hele jaar door varen, staat u midden in het Nationaal Park Maasduinen. onze omgeving heeft een geweldig fiets- en wandelknooppuntennetwerk, wat uw fiets- en wandeltocht zeer aangenaam maakt. op 1.5 km van ons erf zijn meerdere knooppunten, wat maakt dat uw fietstocht nooit het zelfde zal zijn.

Het dorp zelf kenmerkt zich als een hechte gemeenschap, met een actief verenigingsleven en een groot sociaal netwerk. In een straal van 3 tot 5 kilometer vindt u verschillende supermarkten. Eetgelegenheden treft u eveneens in de nabije omgeving.

In de directe omgeving treft u vele toeristische dorpjes en tal van toeristische trekpleisters. Op onze website geven wij een beperkt overzicht van de mogelijkheden die er zijn in de directe omgeving van camping & gastenverblijf De Brembroeken.

Natuurlijk helpen wij u graag om van uw verblijf een unieke belevenis te maken.