Wij hebben wel plek op onze camping en camperplaats

Wij hebben wel plek op onze camping en camperplaats

admin admin 23/06/2021 0 Comments News, Nieuws

Genieten van het prachtige Unescogebied de Maasheggen, de Maas, NP de Maasduinen. Heerlijk fietsen of wandelen in een zeer afwisselende omgeving. Bos, heide, water, prachtig heggenlandschap, leuke dorpen en stadjes. Nou dan bent u bij de Brembroeken op het juiste adres, kamperen, overnachten in de bungalow, trekkershut of studio het is genieten.

U heeft de keuze op onze camperplaats zonder sanitair, met of zonder elektriciteit, zo ook op onze camping met of zonder elektriciteit, fijn en schoon sanitair gebouw. Op beide hebben we uitstekende Wifi. U heeft al een plaatsje op onze camperplaats vanaf 10.- per nacht. Op ons erf kunt u uw afvalwater en chemisch toilet makkelijk legen. Daarnaast hebben we een afvalstraatje, waar we ons afval scheiden.

Kortom wilt u genieten van een prachtige omgeving, betalen voor wat u gebruikt dan bent u bij de Brembroeken op het juiste adres. Rustige plaats waar geen speelattributen zijn voor kinderen.

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst voor onze camping en camperplaats, u kunt via de site boeken of bellen met 06-28179430

 

0 Comments

Leave your reply