De Brembroeken, een van de meest verborgen geheimen van Brabant

De Brembroeken, een van de meest verborgen geheimen van Brabant

admin admin 10/04/2021 0 Comments News, Nieuws

Camping & Gastenverblijf De Brembroeken, maakt het verschil door kleinschalig, persoonlijke aandacht aan de gasten te geven. De rust, ruimte en prachtige natuur die op en om ons erf aanwezig is. Grenzend aan het natuurgebied de Brembroeken, aan de rand van het Maasheggengebied(Unesco) is ons erf gelegen, waar het wild zowat over de camping loopt, de vele vogelsoorten die er wonen.

Camping en huisjes

Waar wij naast onze camping met 18 zeer ruime plaatsen 3 vakantiehuisjes verhuren. Onze trekkershut is de ideale locatie voor de fietser en wandelaar. Op geringe afstand van het Pieterpad en LF Maasroute, de ideale plek voor te overnachten. Ook zijn we lid van Fietsers Welkom, SVR en MCC.

Camperplaats

We beschikken ook over een camperplaats voor de zelfvoorzienende camperaar, voor 10.- euro per nacht inclusief toeristenbelasting, water lozen en tappen. (binnenkort via de site te reserveren)  Wilt u graag wel stroom en/of gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen bent u van harte welkom op onze camping, tegen gunstige tarieven. Zo betaald u wat u gebruikt en nodig heeft.  De lokale horeca komt  graag uw maaltijd aan uw kampeermiddel brengen. Reserveren niet noodzakelijk wel fijn. (vanaf volgende week te boeken via de site, voor nu bel, mail of app even)

Geen drukte

Natuurlijk is de Brembroeken de plek voor u om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Maar ook het ideale startpunt voor uw fiets- of wandeltocht. Waar in Nederland vindt u nog een prachtig natuurgebied waar u niet hoeft te “file-fietsen”. Gewoon heerlijk wandelen zonder al te veel mensen tegen te komen. Dat biedt onze regio.

Omgeving

Op geringe afstand zijn Nationaal park De Maasduinen, de Overloonsche bossen, de Staatbossen in St. Anthonis de diversiteit aan natuur maakt het prachtig. Met daar in en om gelegen de prachtige dorpjes waar ook voldoende te zien en te beleven is. Denk aan plaatsen als Boxmeer, Overloon, Venray, Wanssum, Cuijk, Grave, Gennep, Bergen.  Het prachtige Land van Cuijk en Noord Limburg bieden u tal van mogelijkheden, waarin wij centraal zijn gelegen.

Doordat wij nog niet echt gevonden zijn door de kampeerder hebben wij meestal ruimte op onze camping en camperplaats. Maak nog gebruik van onze April actie; April doet wat ie wil! ook met Hemelvaart en Pinsteren hebben nog zeker plek voor u.

Houdt onze site in de gaten voor onze Hemelvaart- en Pinsterarrangementen. Volg ons Facebook of Instagram en u blijft dan op de hoogte van onze activiteiten, arrangementen en acties.

De Brembroeken; Een van de meest verborgen geheimen van Brabant!

 

0 Comments

Leave your reply