Kom genieten op onze camperplaats, camping of in een van onze huisjes

Kom genieten op onze camperplaats, camping of in een van onze huisjes

admin admin 20/04/2021 0 Comments News, Nieuws

Genieten van het prachtige Maasheggengebied(Unesco) met de bloeiende Meidoorns en Sleedoorns en in het Nationaalpark Maasduinen op steenworp afstand. Heerlijk alle rust op ons erf, de prachtige natuur om onze camperplaats en camping heen. Bent op zoek naar ontspannend verblijf, kom dan naar de Brembroeken.

Op onze camperplaats voor de zelfvoorzienende kampeerder, hebben we altijd een plekje voor u. Voor 7,62 euro per nacht op basis van 2 personen bent in de mogelijkheid om water te tanken, grijs en zwart water lozen.  Bent u niet zelfvoorzienend bent u welkom op onze camping, zoekt u een plekje zonder stroom maar heeft u wel sanitair nodig betaald 14.- . Wilt u een plek met stroom en ook gebruik maken van ons sanitair gebouw betaald u 16,-  euro. Deze tarieven zijn zonder 1.19 euro p.p.p.n. toeristenbelasting. Voor huisdieren berekenen we 1 euro per nacht. We hanteren ook nog korting voor SVR leden en MCC leden. U betaald bij ons voor wat u gebruikt. En u bent al welkom vanaf 1 nacht. Ook zijn fietsers welkom op ons trekkersveldje.

Per aanstaande zaterdag wordt het Wi-Fi signaal  flink verbeterd op ons erf. De mooie drone foto’s zijn gemaakt door Antwan Terburg

Komende tijd hebben we nog volop ruimte, ook met Hemelvaart en Pinksteren. U bent van hart welkom, fietsen, wandelen of ontspannen u kunt het allemaal op en om de Brembroeken.

De Brembroeken; een van de meest verborgen geheimen van Brabant

0 Comments

Leave your reply