Heerlijk vertoeven op de Brembroeken, camperplaats, camping en huisjes in de Maasheggen

Heerlijk vertoeven op de Brembroeken, camperplaats, camping en huisjes in de Maasheggen

admin admin 01/06/2021 0 Comments News, Nieuws

Kom genieten van de Brembroeken in het mooie land van Cuijk. De ideale uitvalsbasis voor uw fiets- en/of wandeltocht. Gelegen aan het prachtige maasheggengebied, met de pont over staat u midden in NP de Maasduinen, nog zo’n schitterend gebied. Vergeet ook niet als u hier verblijft de mooie dorpjes en natuur in onze omgeving te bezoeken.

U betaald op onze camperplaats en camping wat u verbruikt/nodig heeft. Bent u geheel zelfvoorzienend betaald u slechts 10.- euro per nacht. Heeft u sanitair of elektriciteit nodig, betaald u 14.88 per nacht. Heeft u elektriciteit en sanitair nodig betaald u 18.88 dit is op basis van 2 personen. Bent u lid van de SVR dan krijgt u een euro korting per nacht op onze camping.

Bent u op zoek naar een huisje, dat kan ook op de Brembroeken. We kunnen u een trekkershut, studio of bungalow aanbieden. Kijk op de site of informeer telefonisch naar de prijzen.

het onderstaande filmpje hebben we deze week van een van onze gasten ontvangen, dit geeft u een goed beeld van de unieke ligging van ons erf. Bedankt hiervoor, leuke foto’s en filmpjes ontvangen we graag van onze gasten.

 

0 Comments

Leave your reply