Heerlijk vertoeven op De Brembroeken, camperplaats, camping en gastenverblijf midden in het prachtige maasheggengebied.

Heerlijk vertoeven in alle rust op de Brembroeken, bent u als vakantieganger op het juiste adres. Zoekt u als zelfvoorzienende camperaar een perfect plekje kunt u al verblijven bij ons voor 10.- euro per nacht. We hebben op onze camperplaats ook plekken met elektriciteit, hier betaald u 14.88 per nacht. Heeft u sanitair nodig dan bent u welkom op onze camping, ook hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen met of zonder stroom.

Heeft u geen eigen camper, caravan of tent. Dan bent u van harte welkom in een van onze huisjes. We hebben weer ruimte. Na een druk weekend dat we vol stonden, zijn enkele gasten of verder getrokken of heerlijk uitgerust naar huis gegaan. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe gasten aangekomen.

Heerlijk fietsen en wandelen rondom de Maas, richting Overloon, Sint Anthonis, Cuijk of met het pontje de Maas over de Maasduinen in. Door de unieke ligging van het prachtige dorpje Vortum-Mullem kunt u uw fietstocht zo plannen dat u dagen lang kunt fietsen zonder de zelfde wegen hoeft te fietsen. De dorpjes afgewisseld door landerijen, bossen en heide geven u een mooi beeld van onze prachtige omgeving. kortom beleef de Brembroeken en geniet van de rust en de ruimte.

De brembroeken een van de meest verborgen geheimen van Brabant!

0 Comments

Leave your reply