Een paar daagjes even wat anders, lekker met samen oud en nieuw vieren, of alvast boeken voor 2021

Een paar daagjes even wat anders, lekker met samen oud en nieuw vieren, of alvast boeken voor 2021

admin admin 20/12/2020 0 Comments News, Nieuws

Heerlijk met z’n tweeën of alleen even weg van thuis, heerlijk genieten van de houtkachel, in onze studio. Deze is beschikbaar van 27-12-2020 t/m 3-1-2012 ook voor de kerstdagen is hij nog een paar dagen beschikbaar. Onze bungalow is voor de kerst ook nog een paar dagen te boeken. onze verblijfsaccommodaties zijn geheel in de kerstsfeer. Alle rust en ruimte op ons erf, genieten van de natuur en mooie omgeving. Spot het wild wat op en om ons er huist, de reeën, bevers, vossen, dassenof hazen de kans dat je ze ziet lopen is erg groot

Gelegen in het Mooie maasheggen gebied, waar u volop kunt wandelen of fietsen, geen grote druktes. Het meest verborgen plekje van Brabant. Genieten wat de lokale horeca brengt op de locatie. Wilt u heerlijk een paar dagen paar dagen weg uit uw eigen omgeving, volledig corona-proof. Onze studio is te boeken voor minimaal 2 nachten voor 65.- per nacht. Wilt u van 27-12 t/m 3-1 verblijven kunnen we een prijs van 60 euro per nacht. Onze bungalow maximaal 6 personen, minimaal 2 nachten kunt boeken voor 140.- per nacht.

Omdat we een nieuw boekingssysteem hebben waar boeken vanaf 1-1-2021 pas mogelijk is, vragen we u even voor dit jaar even te bellen of te mailen. Wilt u reserveren voor komend jaar voor onze bungalow, studio, trekkershut of camping maak gerust gebruik van ons boekingssysteem.

0 Comments

Leave your reply