21 juni begin van de zomer!! bekijk onze zomer korting van de camping en accommodaties

21 juni begin van de zomer!! bekijk onze zomer korting van de camping en accommodaties

admin admin 21/06/2020 0 Comments News, Nieuws

Na weer een heerlijk weekend met geweldige gasten op de Brembroeken, die alleen maar lovende woorden hebben over onze camping en gastenverblijf. Dat motiveert ons alleen maar nog meer met waar we mee bezig zijn. Ook nu bijna een week ons sanitair-gebouw open is voor onze kampeerders. . Daarom willen we toch even de zomerkorting bij u onder de aandacht brengen. Doordat wij dit jaar met onze camping gestart zijn, hebben wij natuurlijk niet veel reserveringen gehad van te voren. Door deze reden is er nog veel plek op onze ruim opgezette camping.

Onze locatie bevind zich midden in het Maasheggengebied (Unesco-Biosfeerstatus) en op een steenworpafstand van de Maasduinen. Het ideale startpunt om heerlijk te fietsen of te wandelen.

De eerste 50 campinggasten die reserveren bij ons een korting geven van 10% op de normale prijs en bij een verblijf van minimaal 3 nachten. Verblijft u langer kan deze korting oplopen tot wel 20%.

Ook voor onze Studio en Bungalow en Trekkershut hebben we heel interessante kortingen, hier kan de korting ook oplopen tot wel 25% per nacht, dit ligt aan de lengte van uw verblijf. Deze aanbieding geldt alleen voor een verblijf in de maanden juni, juli, augustus en september.

Neem contact met ons op, zodat we u een mooi aanbod kunnen doen, dit mag per mail of telefoon.

 

0 Comments

Leave your reply