Wilt u nog lekker genieten van de Maasheggengebied in de sneeuw. Kom naar de Brembroeken en geniet naar onze prachtige omgeving.

Wilt u nog lekker genieten van de Maasheggengebied in de sneeuw. Kom naar de Brembroeken en geniet naar onze prachtige omgeving.

admin admin 09/02/2021 News, Nieuws

Onze Bungalow en Studio zijn beide te boeken dit weekend!

Wilt u aankomend weekend of in de voorjaarsvakantie er nog even lekker op uit. Genieten van de prachtige omgeving van de Brembroeken. Lekker wandelen door de sneeuw in het maasheggengebied, Maasduinen of de Overloonse bossen. Zo als het er nu uitziet zullen de wegen en paden weer goed begaanbaar zijn om er met de fiets op uit te gaan. Misschien wilt u even heerlijk schaatsen op natuurijs, het lijkt erop dat het mogelijk gaat worden dit weekend. Volop mogelijkheden in onze omgeving. Wie wil het nu niet genieten in het land van Cuijk. Lekker in onze studio met houtkachel (maximaal 2 personen) of in onze bungalow(max  6 personen) heerlijk wijds weg kunnen kijken over de prachtige landerijen, geniet van het wild wat in onze achtertuin loopt. Denk aan de coronarichtlijnen. Natuurlijk bent u ook welkom op onze camping en onze huisjes zijn ook de rest van het jaar te boeken. Reserveer uw verblijf  en ontdek de Brembroeken.

“Een van de meest verborgen geheimen van Brabant!”