Voor wie wil genieten van alle rust en ruimte. Een heerlijke vakantie begint op de Brembroeken

Voor wie wil genieten van alle rust en ruimte. Een heerlijke vakantie begint op de Brembroeken

admin admin 02/07/2021 News, Nieuws

Wilt u er een paar dagen  of wat langer erop uit. Wij hebben ruimte de komende tijd op onze camping, camperplaats en nog beperkt ruimte in onze huisjes. Heerlijk fietsen en of wandelen met als uitvalsbasis De Brembroeken. Genieten van het prachtige Maasheggengebied, met het pontje de Maas over de Maasduinen in. Genieten van de prachtige dorpjes en de natuurlijke omgeving. Heerlijk eten bij een van de geweldige horecagelegenheden bij ons in de buurt. Of gewoon heerlijk niets doen en bijkomen. Wij hebben de ideale combinatie van huisjes, camping en camperplaats. Op deze manier kunt u met vrienden of familie erop uit die wel of juist geen eigen kampeermiddel hebben.  U betaald wat u gebruikt bij ons.

De camperplaats is voor de zelfvoorzienende camperaar, we hebben plekken met en zonder stroom u betaald hiervoor 10.- euro per nacht en met stroom 12.50 per nacht. Heeft u wel sanitair nodig dan bent u welkom op onze camping. Daar heeft u ook de keuze met of zonder stroom.

In onze 3 verhuuraccommodaties bungalow, studio en trekkershut hebben we komende weken nog hier en daar wel plek voor u.

Check de beschikbaarheid in de kalender en kunt direct boeken. of bel even 06-28179430