Verblijf op de Brembroeken en leer de het oude ambacht van het Maasheggenvlechten

Verblijf op de Brembroeken en leer de het oude ambacht van het Maasheggenvlechten

admin admin 24/10/2021 News, Nieuws

Leren, werken, ontdekken en genieten in de prachtige omgeving van ons gastenverblijf en camping. De komende weekenden organiseert De Meerstoel in Sambeek  samen met Slabox de cursus Maasheggenvlechten. omdat wij de Maasheggen een warm hart toedragen en de parel is van onze omgeving bieden wij het volgende aan:

https://www.meerstoel.nl/activiteiten/workshop-maasheggenvlechten/

Trek je werkhandschoenen aan en ervaar hoe je de meidoornhagen kan temmen tot een gecontroleerd gevlochten Maasheg. Ontdek en beleef waarom de Maasheggen een unieke weerspiegeling zijn tussen mens en natuur.

De cursusdag van 11:00-14:30 is:

30 oktober

31 Oktober

13 November

14 November

27 November

28 November

11 December

12 december.

De kosten hiervoor zijn 29.50 en deze komen boven op uw verblijf.

Boek onze studio, bungalow en trekkershut voor een lang weekend, Reserveer uw plaats op onze camping of camperplaats en maak gebruik van de kans om te leren Maasheggenvlechten en op deze manier bij te dragen om de Maasheggen nog mooier te maken. Vink bij uw reservering aan dat u mee wil doen aan de Maasheggencursus (let op kies alleen uit bovenstaande data). Natuurlijk bieden wij u een heerlijk biertje aan uit de Maasheggen. Zodat u in de avond nog lekker kunt genieten van het prachtige wat de Maasheggen te bieden heeft. Wij zijn het hele jaar rond geopend.