ook zin in kamperen ondanks de mussen niet van het dak afvallen

ook zin in kamperen ondanks de mussen niet van het dak afvallen

admin admin 09/06/2024 Nieuws

Kriebelt het bij u ook al weken om toch te gaan kamperen, ondanks het weer een beetje wispelturig is? De temperaturen van rond 20 graden, wat is er mis mee? Kans op een regenbuitje? Vaak horen we van mensen we gaan nu die heerlijke fietstocht of wandeltocht maken, over een paar uur is er kans op een buitje, dan komen ze terug van hun tocht door onze prachtige omgeving en ze hebben geen buitje gehad of hebben een geschuild en weer een mooie herinnering gemaakt door in gesprek te gaan met andere mensen die ook aan het schuilen waren. Ben je op de camping als er een buitje valt, ga lekker even binnen zitten pak een boek uit onze mini Bieb of een digitaal boek of tijdschrift van de gratis digitale leesmap, of stel uw fietsroute voor de volgende dag samen, doormiddel van de vele folders die in onze binnenruimte/receptie staan. Natuurlijk is de WIFI uitstekend op ons terrein en gratis.

Ons terrein is in uitstekende conditie ondanks de vele regenval geen last van drassige plekken of modder of diepe sporen op het terrein.  Is het weer een dagje wat minder zijn er tal van mogelijkheden om een dagje er op uit te gaan denk aan het oorlogsmuseum in Overloon, dagje naar Boxmeer, Cuijk, Grave of naar Duitsland, Goch, Kevelaer of Kleve is op korte afstand.

Genietend vanuit uw kampeermiddel of vanuit onze trekkershut, bungalow van onze natuurlijke omgeving waar de buizerds, reeën, fazanten, patrijsjes en steenuiltjes die nu jongen hebben aanwezig zijn. Dan nog de tal van kleine vogeltjes, als de puttertjes, mussen, kwikstaart, roodborsttapuit en blauwborst en andere mooie vogeltjes, die op ons erf rondvliegen. In het weiland de jonge kalfjes, de lammetjes die dartelen door de wei een prachtig uitzicht waar je toch alleen van kunt genieten?

Komt u ook naar de Brembroeken?