Ons nieuwe, verwarmde sanitair gebouw is in gebruik. Komt u ook genieten in het Land van Cuijk

Ons nieuwe, verwarmde sanitair gebouw is in gebruik. Komt u ook genieten in het Land van Cuijk

admin admin 24/11/2021 News, Nieuws

Vanaf deze week is ons nieuwe sanitair gebouw open. Komt u ook genieten op de Brembroeken, onze camping is het hele jaar open. Genieten van de prachtige omgeving, heerlijk fietsen en/of wandelen. Gewoon even lekker weg. Op onze camping of camperplaats, ook zijn onze huisjes met eigen sanitair het hele jaar open. In het prachtige Maasheggengebied op het randje van Noord-Brabant en Limburg, bent u van harte welkom. We vertellen u graag over het prachtige Maasheggengebied en het Land van Cuijk. Komt u ook genieten van het weidse uitzicht, de prachtige luchten?

Ook met kerst en oud op nieuw zijn we gewoon geopend, we blijven de optie open houden om binnen de geldende coronamaatregelingen iets te organiseren. Hier komen we na het weekend op terug.

Het gebouw is heerlijk verwarmd door onze nieuwe elektrische boiler. Onze camping is nu volledig gasloos. De komende dagen gaan we in en om de unit het volledig in orde maken. Om nog verder te verduurzamen hebben we alle verlichting vervangen met led verlichting.  De volgende stap is om zonnepanelen te gaan plaatsen.

Het is mogelijk om al te boeken voor volgend jaar, u hoeft dan ook pas begin 2022 te betalen.

Nieuwsgierig geworden naar onze mooie sanitair gebouw, boek uw verblijf en/of houdt onze site in de gaten want we zullen deze week nog meer foto’s plaatsen. Bel/mail of boek via de site, om gegarandeerd een plekje te hebben.