Maasheggen Rundvlees pakketten van de Brembroeken

Maasheggen Rundvlees pakketten van de Brembroeken

admin admin 25/11/2023 News, Nieuws

Vanaf half December zullen onze eerste vleespakketten verkrijgbaar zijn van onze MRIJ koeien die in het prachtige Brembroeken en Maasheggengebied grazen. Onze keuze voor MRIJ (Maas-Rijn-IJssel) koeien is  gekomen om enkele redenen. Het zijn zeer forse en robuuste koeien, het vlees heeft een hoog vet- eiwitgehalte, zeer mals en vol van smaak. Het is een ras wat erg nieuwsgierig, sociaal en rustig is.

Onze koeien groeien op de “biologische manier” dus geen antibiotica en andere geneesmiddelen, zoveel mogelijk buiten in de wei en in de winter staan ze binnen en worden ze gevoerd met mais, hooi uit de Maasheggen. Onze kalfjes die worden geboren blijven bij de moeder lopen tot minimaal 3 maanden en alle melk die moeder produceert is voor het kalf.

Onze pakketten zijn gebaseerd op 2 personen 10 kilo, van gehakt, braadworst, stoofvlees tot biefstuk en entrecote. De prijs is 175.- euro  en vanaf nu te reserveren en voor de kerst af te halen bij ons. Daarnaast zullen de eerste Maasheggenhamburgers bij ons verkrijgbaar zijn. Ook zullen we onze producten gebruiken voor de maaltijden die we aan onze gasten serveren. We werken samen een zeer gewaardeerde slager uit onze regio. We gaan onze producten nog verder uitbreiden, hier later meer over.

U kunt de pakketten alvast reserveren via mail info@brembroeken.nl of telefonisch 06-28179430. Voor vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht.