lekker weg met Pasen met de camper of caravan, bekijk ons arrangement incl. paasontbijt op 1e Paasdag

lekker weg met Pasen met de camper of caravan, bekijk ons arrangement incl. paasontbijt op 1e Paasdag

admin admin 05/04/2022 Nieuws

Komt u ook genieten in het prachtige Maasheggengebied. Heerlijk genieten van de prachtige Meidoorns die in bloei zullen staan. Een prachtig en uniek gebied op de grens van Brabant en Limburg aan de Maas.

Ons arrangement bestaat naast het paasontbijt wat we geheel zelf verzorgen in onze “bistro” waar u naast streekproducten ook terecht kunt voor uw hapje (denk aan borrelplanken, verse broodjes, belegde broodjes) en uw drankje. We zullen op zaterdag een rondleiding door de Maasheggengebied geven doormiddel van een wandeling. Heeft u meer (of ook) behoefte aan een fietstocht door de Maasheggen deze ligt ook voor u klaar bij ons. Onze folderzuil is flink uitgebreid en geeft u nog meer inzicht wat er in de regio te beleven is.

Ons verwarmde sanitair gebouw en de 6 extra plaatsen op de camping zijn klaar. Met deze uitbreiding samen met onze receptie/bistroruimte zijn wij klaar om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Genieten van de rust en de ruimte op de Brembroeken, de lammetjes en de schapen, de prachtige natuur wat heeft u nog meer nodig.

Ook met Hemelvaart/Pinksteren hebben we plekjes vrij op onze camping en camperplaats, kijk naar ons arrangement.