Lekker weg, genieten van het prachtige “herfstweer” in de Maasheggen

Lekker weg, genieten van het prachtige “herfstweer” in de Maasheggen

admin admin 17/09/2022 News, Nieuws

Wilt u ook nog even lekker genieten van het prachtige weer komende week? U bent van harte welkom op de Brembroeken. Mocht het in de avond toch wat kouder zijn, we hebben een prachtige binnenruimte met houtkachel, lokale producten. Gewoon gezellig even een bakje koffie doen, of toch liever een heerlijk biertje uit de streek? Lekker een bordje mee eten paar avonden in de week, iedere morgen lekkere broodjes, verse eitjes van onze kippen, huisgemaakte jam. Volop gratis fietsroutes en volop  informatie wat er in de omgeving te doen is.

Onze camping is volledig gasvrij, we wekken met de zonnepanelen onze eigen elektriciteit op. Hiermee wordt voorzien we ons huis, camping, huisjes en sanitair gebouw van energie. Ons sanitair is ook elektrisch verwarmd dus een aangename temperatuur, heerlijke douches zonder muntjes of tijdklok.

Het belooft komende week prachtig weer te worden. In onze bungalow en trekkershut  hebben we ook beperkt ruimte. Ook geschikt voor de wandelaar/fietser van de diverse routes die hier langskomen. Het Pieterpad bijvoorbeeld komt vrij kort langs ons erf op. We hebben ook een haal en brengservice.

Heeft u ons kerst en/of ons oud op nieuw arrangement gezien?

Heeft u vragen neem gerust contact op 06-28179430