kom nog genieten van de Brembroeken dit jaar 8 nachten voor de prijs van 7. De prijzen voor 2022 zijn ook bekend

kom nog genieten van de Brembroeken dit jaar 8 nachten voor de prijs van 7. De prijzen voor 2022 zijn ook bekend

Kom heerlijk genieten van de prachtige herfstkleuren in de natuur om ons heen. De natuur komt langzaam in ruststand om zich klaar te maken voor de winter. Wij niet, wij blijven gewoon het hele jaar open om u te kunnen ontvangen en u te laten genieten van onze prachtige omgeving. Nu met een leuke korting op onze camping, U kunt 8 nachten kamperen voor de prijs van 7 of ontvang een heerlijk bierpakket van Gradoen. Het bier uit de Maasheggen!

Na aanleiding van de vele aanvragen voor volgend jaar, hebben we de agenda voor 2022 ook open gezet, u kunt dus nu boeken voor de prijs van dit jaar (onder voorbehoud van wijziging van de toeristenbelasting). We gaan nog kijken of we de prijzen aanpassen i.v.m. de stijgende energiekosten. Medio oktober/november 2021 zullen we ons “nieuwe” toiletgebouw in gebruik nemen.

Kom genieten van de rust, ruimte en natuur die op en om ons erf volop aanwezig is. We heten u van harte welkom dit jaar of maak gebruik van de “korting” die we nu geven aan de vroegboekers.

Natuurlijk zijn onze huisjes en de camperplaats ook geopend en te boeken voor 2022