Kom genieten van de Brembroeken en het prachtige Maasheggen gebied

Kom genieten van de Brembroeken en het prachtige Maasheggen gebied

admin admin 14/02/2021 News, Nieuws

De Brembroeken een stukje natuurgebied gelegen aan de rand van het maasheggengebied. Hier is onze camping en gastenverblijf gevestigd. De ideale plek voor uw vakantie genieten van rust, ruimte en natuur. In onze studio, bungalow, trekkershut of op onze camping, voor ieder de ideale locatie voor vakantie. Of u nu voor de rust, fietsen of wandelen komt het kan allemaal op de brembroeken

Het Maasheggengebied gelegen in het noordoosten van Noord-Brabant aan de Maas is een gebied waar de toerist nog niet echt ontdekt heeft. Alle rust en ruimte, genieten van de prachtig natuur. Even met het pontje de Maas over en u staat midden in Nationaalpark de Maasduinen. Naast de prachtige natuur is er zoveel te zien in het Land van Cuijk. Zeer interessante musea over de geschiedenis van de regio. Daarnaast is hier erg gevochten tijdens de wo2 waar u de resten nog van kunt zien en in de omgeving zijn er diverse musea over dit onderwerp. De prachtige dorpjes en steden in de regio waar de horeca volop aanwezig is, nu voor uw bezorgen van uw maaltijd en in de betere tijden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Wilt u genieten met uw eigen kampeermiddel bent u meer dan welkom op onze camping. genieten in een van onze huisjes is zeker mogelijk. Boek uw verblijf via onze site, check de beschikbaarheid.

De Brembroeken; Een van de meest verborgen geheimen geheimen van Brabant!