Camping pitch klaptent

Camping pitch klaptent

Camping De Brembroeken biedt met 25 campingplaatsen gegarandeerd rust en ruimte aan haar campingbezoekers. U verblijft op een prachtig nieuw ingericht terrein met een keurig  toiletgebouw, dat van alle gemakken is voorzien, inclusief stortplaats voor het chemisch toilet.

U kunt inchecken vanaf 13:00 en willen graag dat u om 11 uur op uw dag van vertrek uw kampeermiddel van de plaats heeft. In overleg is later vertrek op deze dag mogelijk dan komen er bijkomende kosten van 8 euro bij dan dient u uiterlijk om 19 uur van het terrein af te zijn, dit kan mits uw plek niet al gereserveerd is.

Onze tentplaatsen zijn niet uitge met rust, wilt u dit wel kunt u dit aangeven bij het boeken en mocht er plaats zijn kunt tegen betaling gebruikmaken van een plek met stroom

Huisdieren van gasten zijn, na overleg, welkom onze camping. Uiteraard mogen zij geen hinder veroorzaken voor andere gasten, dieren of omgeving. Indien wel het geval zijn ze in het vervolg niet meer welkom op onze camping. Het tarief is 1 euro per huisdier per dag. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping en op ons erf.

Voor visite rekenen we 2.50 euro per persoon per bezoek per dag. Wil uw bezoek blijven overnachten in uw kampeermiddel dan brengen wij 3,50 aan overnachtingskosten en toeristenbelasting in rekening. Meld uw bezoek even bij ons.

Camping pitch klaptent