Extra datums bekend voor onze workshops Maasheggen vlechten

Extra datums bekend voor onze workshops Maasheggen vlechten

admin admin 29/11/2022 News, Nieuws

Wegens het enorme succes en grote aantal deelnemers die nog mee willen doen hebben we 3 extra datums in kunnen in plannen samen met  Slabox.

17-12 nog ruimte voor 2 deelnemers                                       

07-01 volop ruimte

14-01 volop ruimte

18-02 volop ruimte

 

We zijn trots dat we in samenwerking met Stichting Landschapsbeheer Boxmeer een workshop Maasheggenvlechten mogen organiseren.

In het prachtige Unesco Biosfeergebied De Maasheggen kunt u de workshop volgen en deze oude ambacht te beleven en te ervaren. Hiermee werkt u mee aan het oudste cultuurlandschap van Nederland in stand te houden. De heggen worden al duizenden jaren gevlochten om weilanden af te bakenen. De Mei- en Sleedoornstruiken worden half doorgezaagd en naar de zijkant geleid.

Wilt u de Maasheggen ook ervaren, een bijdrage leveren aan dit prachtige landschap. En aan het eind van de workshop een stukje Maasheg gemaakt hebben en mee gewerkt te hebben om het in stand houden van een uniek landschap.

 

Tijd:      10:   (17 december aanvang tijd 11 uur ovb)

plaats:  Camping & Gastenverblijf De Brembroeken Vortum-Mullem

Aanmelden: info@brembroeken.nl of 06-28179430

Kosten:  25.-

Doe laarzen of werkschoenen aan, kleed je in laagjes i.v.m. de doorns. Voor gereedschap, brillen, helmen en handschoenen en dergelijke wordt gezorgd.

Na een korte inleiding onder het genot van een heerlijke kop koffie/ thee met iets lekkers zullen we naar de Maasheggen gaan om daar het in de praktijk te brengen. Na terugkomst staat er een heerlijke kop soep voor u klaar. Natuurlijk is het na afloop mogelijk om een van de heerlijke Maasheggenproducten te proeven.

Wilt u op een andere datum deze workshop met uw vriendengroep, familie of collega’s doen, dit kan op aanvraag.

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze workshop te combineren met een verblijf op onze camping of in een accommodatie. Vraag hierna bij ons.