Beleef De Brembroeken, geniet van alle rust in een van onze huisjes of op onze camping

Beleef De Brembroeken, geniet van alle rust in een van onze huisjes of op onze camping

admin admin 12/01/2021 News, Nieuws

We hebben nog een ruimte in de voorjaarsvakantie en in mei vakantie in onze huisjes. Vanaf begin maart bent u weer welkom op onze camping.

Aan de rand van het prachtige Maasheggen-Unescogebied vindt u de Brembroeken. Het is de ideale plek om even tot rust te komen, startpunt van uw wandel- en fietstocht. Of lekker genieten van de prachtige natuur die volop aanwezig is op en om ons erf. Geniet van het Maasheggengebied of pak het pontje over de maas en u staat midden in de NP de Maasduinen, een ander prachtig stuk natuurgebied. Op een paar kilometer afstand zijn de staatsbossen in Sint Anthonis en de Overloonsche duinen. Dit allemaal op geringe afstand en de natuur zo divers is.

Boek uw verblijf bij ons via ons nieuwe reserveringssysteem om het nog makkelijker te maken voor u. Daarnaast heel overzichtelijk wat de kosten zijn voor uw verblijf. Kies de accommodatie die bij u past, de Bungalow, studio of trekkershut. Natuurlijk kunt u ook boeken voor een verblijf op onze camping via ons reserveringssysteem. Lukt het niet online u kunt altijd bellen om te boeken.