[eagle_booking_search_form eagle_booking_search_form_layout=“horizontal“ eagle_booking_search_form_class=“half-over-slider“]

DE BREMBROEKEN

In het Noord-Brabantse Vortum-Mullem ligt aan de rand van een heerlijk rustig stukje natuurgebied, Gastenverblijf De Brembroeken. Aan het einde van een doodlopende weg ligt middenin de weilanden onze boerderij met studio, trekkershut, vakantiehuis en camping. We hebben regelmatig interessante aanbiedingen, vraag hiernaar.

Op ons erf treft u een oase van rust en ruimte aan. Genieten van de opkomende of ondergaande zon, een heerlijke wandeling in de natuur of gewoon even een vers eitje op het erf halen voor uw ontbijt, bij De Brembroeken is het allemaal mogelijk.

De Brembroeken; een gastenverblijf voor wie één wil zijn met de natuur.

ONZE ACCOMMODATIES

[eagle-booking-rooms-carousel rooms_limit=“4″ rooms_per_view=“3″ gallery_carousel_nav=“1″ orderby=“date“ order=“DESC“ offset=““]

DE OMGEVING

De Maasheggen

De Maasheggen

De Maasheggen vormen het oudste cultuurlandschap van het land. De Maasheggen ze zijn uniek en betoverend.

Het Land van Cuijk

Het Land van Cuijk

Het Land van Cuijk is een streek waar het onbeperkt genieten is. Daar komen de Brabantse gastvrijheid en het Bourgondische leven samen.

De Maasduinen

De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een uniek stukje natuur. Het heidelandschap wordt afgewisseld door stuifzand en boslandschappen.

Staatsbossen

Staatsbossen

Een fantastisch te ontdekken natuurgebied dat bestaat uit bos, heide en zandverstuivingen.

X