Camperplaats zonder stroom

Camperplaats zonder stroom

Heeft u een Camper en wilt u graag verblijven op de Brembroeken, genieten van onze prachtige omgeving. U bent van harte welkom op onze camping, als u doorklikt naar onze camping, kunt u daar reserveren.

Reserveren niet noodzakelijk wel gewenst. We zullen ons best doen om voor u altijd een plekje te vinden op ons mooie en rustige erf.

Wij rekenen het hele jaar door dezelfde prijs. Onze camping is het hele jaar door open. We hebben in onze receptie een ruimte waar u heerlijk kunt zitten, genieten van de streekproducten, kopje koffie/thee. Een boek kunt pakken in onze mini-bieb. Een (gratis) folder of een fietsroute uitzoeken of samenstellen, waarbij we u graag helpen.

U kunt inchecken vanaf 13:00 en willen graag dat u om 11 uur op uw dag van vertrek uw kampeermiddel van de plaats heeft. In overleg is later vertrek op deze dag mogelijk dan komen er bijkomende kosten van 8 euro bij dan dient u uiterlijk om 19 uur van het terrein af te zijn, dit kan mits uw plek niet al gereserveerd is. Als u voor 13 uur aankomt berekenen we deze kosten ook. Graag willen als u vragen om wel eerst te bellen voor u onze straat in rijdt als u eerder aankomt.

 

Huisdieren van gasten zijn, na overleg, welkom onze camping. Uiteraard mogen zij geen hinder veroorzaken voor andere gasten, dieren of omgeving. Indien wel het geval zijn ze in het vervolg niet meer welkom op onze camping. Het tarief is 1 euro per huisdier per dag. Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn op onze camping en op ons erf en straat. SVR leden krijgen op onze camping korting.

Voor “grote” campers hanteren we een aangepast tarief en hebben we beperkt ruimte, vraag naar de mogelijkheden.

Reserveren